Buurtvolleybaltoernooi afgelast!

Gezien het huidige weerbeeld en de weersvoorspellingen voor komend weekend kunnen wij helaas niet anders dan het buurtvolleybaltoernooi af te lassen.

Traditioneel wordt door Wijkvereniging BRAVO! een volleybaltoernooi georganiseerd.

Op Zaterdag 16 september vanaf 16:00 uur organiseert Wijkvereniging BRAVO! wederom dit spektakel.

Deelname aan deze activiteiten is alleen mogelijk na opgave via het formulier onderaan dit artikel!

Bij de volwassenen bestaat een team uit minimaal 6 spelers.

Ook dit jaar is er weer een kinderpoule, bedoelt voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Een team bestaat uit 4 meisjes/jongens en het veld is kleiner dan bij de volwassen. Er zijn ook aangepast spelregels, oa de eerste bal mag gevangen worden.

Ben je ouder dan 12 maar wil je toch liever in de kinderpoule spelen, dan kun je dit aangeven op het formulier. De organisatie zal dan als het mogelijk is rekening houden met de leeftijd en poule indeling.

Is jouw straat/buurt ook zo sportief? Benader je buren en doe mee!

Tegen een geringe vergoeding zijn er een hapje en een drankje verkrijgbaar.

buurtvolleybal2017afgelast

Opgeven om de organisatie te ondersteunen kan door een mail te sturen naar activiteitenbravo@gmail.com .