MZF20160000In 2016 heeft BRAVO! Voor het eerst een groot feest georganiseerd; het Midzomerfeest. 

 

 

 

 

 

 

MZF20160042MZF20160168

Met hulp van vele sponsoren is er op de laatste zaterdag van Juni een groot feest gehouden.

 

 

 

 

MZF20160160

MZF20160242

Er was van alles te doen; zo was er een leuke kleine braderie, ontzettend veel springkussens, een groot podium met een groot aanbod van diverse kleine artiesten uit de wijk. Verder waren er veel doe activiteiten waaronder; voetbal, pijl en boog schieten, een ritje met de huifkar en noem en op.

 

 

Het is het streven van BRAVO! Om dit midzomerfeest jaarlijks te laten terugkeren, telkens op de laatste zaterdag van Juni. 

mzf2017 flyer

Voor het komende Midzomerfeest is de planning alweer zo goed als klaar.

Er komt ook dit jaar weer een podium, opblaasbaar, met o.a. DJ Nick van Putten, DJ Mark Nauta en de top 100 band Grooving. Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om zelf op te treden. Zie hiervoor de speciale facebook-pagina MidzomerfeestOostindie.

Verder komt er een enorme hoeveelheid springkussens, een stormbaan, een hindernisbaan en nog veel meer. Ook dit jaar is het weer gelukt om een leuke braderie samen te stellen.

Voor het eerst is er dit jaar een rodeostier waar jong en oud een ritje op kan maken. Ook voor het eerst zijn er maar liefst vijf echte foodtrucks met een keur aan heerlijk eten, voor elk wat wils.

Ook nieuw is dat de brandweer komt om een demonstratie te geven hoe een brand wordt geblust.

Houd de laatste zaterdag van Juni dus altijd vrij om hier in de wijk het Midzomerfeest mee te beleven, samen met de andere wijkbewoners.

 

Voor info check onze facebook pagina MidzomerfeestOostindie.