Een van de activiteiten van de Wijkvereniging is deelnemen aan Sint Martinus, dit jaar op zaterdag 11 November.

De kraam stond weer opgesteld aan het Hoefblad in onze mooie wijk. Middels de nieuwsbrief, de Facebook-pagina en het spandoek van onze Wijkvereniging hebben wij ruchtbaarheid gegeven aan deze activiteit.

De kinderen zongen de mooiste bekende en onbekende Sint Martinus-liedjes, hetgeen altijd voor veel plezier zorgt bij jong en oud.
Het mooie zingen werd beloond met een frikandel en/ of een warme chocolademelk.
Voor de ouders was er warme Gluhwein om de kou te trotseren en de stemming er in te houden. Dat de kinderen en de ouders de kraam weer goed wisten te vinden, bleek wel uit het aantal frikandellen dat werd uitgedeeld, ca. 200 stuks, super!!!

Verder konden de kinderen nog met hun lampion op de foto, voor de verkiezing van de mooiste lampion van 2018. Het kiezen van de mooiste lampion werd gedaan door de voorzitter van de Wijkvereniging Joan Smit. Geen gemakkelijke keuze.

Voor de winnaars lag een leuke prijs klaar.

2017SintM0003

Winnaar 1: Kian Sijp, cadeau stoere bokshandschoenen

2017SintM0000

Winnaar 2, Madelon Vaessen, cadeau mooi strijkkralenset van wilde dieren

Ik denk dat wij wederom namens de kinderen ....... en ouders kunnen spreken van een zeer geslaagd evenement en kijken al weer uit naar volgend jaar.

2017SintM0001 2017SintM0002 2017SintM0004