JoomlaDe website van BRAVO! is enkele jaren geleden volledig vernieuwd.Wij willen deze website graag steeds verbeteren om alle leden van de wijkvereniging nog beter te kunnen informeren en om alles soepel te laten verlopen.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste webmaster die bekend is met Joomla!.

Je taak zal voornamelijk zijn om de website te onderhouden, maar ook om nieuwe modules toe te voegen aan de website. Samen met het bestuur zorg je er zo voor dat de website altijd optimaal werkt en up to date is.

Heb je zin en tijd om je op deze wijze in te gaan zetten voor onze mooie wijkvereniging?

Stuur dan een mailtje naar Joan Smit, op mailadres: voorzitter@wijkverenigingbravo.nl, of bel 06-55746717.