Verhuur partytent, statafels en tafels (uit te breiden tot marktkraam)

Wijkvereniging BRAVO! beschikt over een partytent, 3 statafels en 2 lange tafels (uit te breiden zijn tot marktkraam). Deze artikelen zijn uitsluitend te huur voor de leden van BRAVO! De artikelen zijn uitsluitend voor eigen gebruik en niet bedoeld om uit te lenen aan derden. Verder dienen de artikelen uitsluitend in de wijk Oostindie te worden gebruikt.

De afmetingen van de tent zijn 8 x 4 meter. De tent is voorzien van meerdere ramen. De partytent is eenvoudig op te zetten aan de hand van een duidelijke tekening.

Beschikbaarheid is te zien in de agenda op deze pagina.

Reserveringen uitsluitend via het reserveringsformulier onderaan deze pagina.

Eventuele vragen kunnen via mail gesteld worden.

Bij het afhalen van de artikelen dient een afgiftebewijs te worden getekend. De huur dient op dat moment contant te worden voldaan.

In geval van schade geldt er een meldingsplicht, zodat in overleg een oplossing kan worden gezocht.

De huurprijzen zijn als volgt:

Huur partytent voor één dag € 10,00
Huur partytent voor één weekend € 15,00
Huur partytent voor één week € 25,00

Huur 3 statafels per dag € 5,00
Huur tafels/marktkramen per dag € 5,00

(dag = van 10:00 uur tot 10:00 uur)

Voorbeeld: op zaterdag staat een reservering = Gehuurd van zaterdag 10:00 uur tot zondag 10:00 uur.

Reserveringsformulier

Vul de naam in die bekend is bij de wijkvereniging.
Staat op ledenpasje en bij de automatische incasso.